In 1965 wordt Almelo opgeschrikt door de geboorte van Armand..

Zijn jeugd brengt hij grotendeels door op het platteland van Twente, waarschijnlijk ligt daar de oorsprong van zijn eeuwige drang naar het buiten leven.

Al vrij vroeg begint het onbekende aan hem te trekken, en vertrekt hij naar Spanje om een poffertjeskraam te beginnen, overigens niet zijn grootste succes.

De daarop volgende jaren zullen er nog heel wat verhuizingen naar verre oorden volgen.

Maar liefst 18 jaar brengt hij door in het prachtige Zwitserland, waar hij de eerste jaren voornamelijk werkzaam is in de gastronomie.

Daarna volgt een loopbaan in de Formule 1 waar hij werkzaam is als setup manager bij het test team van BMW Sauber, waarna erin het seizoen niet meer getest mag worden, komt er helaas een einde aan dit prachtige avontuur.

De daarop volgende jaren rijd hij door heel Zwitserland als chauffeur, inmiddels heeft Esther "tante Es" zich bij hem gevoegd en samen kopen zij een huis in het Schwarzwald waar een B&B en kookschool gestart wordt.

in 2017 volgt een terug keer naar Nederland en zijn beide weer werkzaam in de horeca.

Armand vind een nieuwe passie in het bbq-en , iets waar hij zich met hart en ziel in stort, hij volgt cursussen, verslint bbq boeken en maakt zich alle geheimen van het vuur meester.

Met als resultaat inmiddels een aantal unieke producten waaronder natuurlijk de Lumberball en slow cooked spareribs.

Natuurlijk geproduceerd van (h)eerlijk vlees.

Al het rund vlees komt van de blond de aquitain, van mvl streekvlees.

Ook werkt hij veel samen met bbquality.nl waar ook zijn lumberballs te koop zijn.

Sinds dit jaar zijn zij de gelukkige eigenaar van bistro tante Es in het prachtige Brabantse land waar al hun passies samen komen, en waar iedereen kan komen genieten van o.a de heerlijke bbq gerechten.

Je vind ze op d'n dijk in Demen.